Contest I Love Shopping at Dya Ima Closet


Haloo.. haloo readers.. terase bersemangat nak update belog sebab ade satu contest neyh..
si PENDEK aini hanya nak mencube nasib jer..
mane taw rezeki dalam contest neyh kan..
oke.. tnpa membuang mase.. jum jum bace entry kali neyh..
tajuk nye whooaa agak menarik tertarik..
kalau sesiape rase tertarik dgn contest neyh.. pun boleh jugak nak join.. lagi ramai lagi bagos kan..
first step korang semua haruslah larh. eh eh ! WAJIB like dulu page owner neyh..
tekan sini comel.. Dya Ima Closet

oke.. si PENDEK aini mau story sikit pasal Dya Ima Closet
pagi-pagi tadi ha.. si PENDEK aini tengah duk membelek-belek wall Dya Ima Closet neyh..
tetibe ternampak satu entry neyh.. I Love Shopping at Dya Ima Closet
wah.. ade contest. ape lagi dengan kudrat tangan ini ingin membuat satu entry tentang Dya Ima Closet neyh..

sebenarnya si PENDEK aini selalu ke wall Dya ima closet tu.. sekarang neyh kan byk on9 shop dekat FB..tapi kebanyakkan nye semua mahal kan kan??
hah tapi dekat Dya Ima Closet neyh whooaa.. yang takde duit tibe2 boleh ade duit.. sebab ape?? sebab beli barang dengan dorang amatlah murah dan berpuas hati dgn harga yang ditawarkan..
so, tak rugi kalau berurusan dgn Dya Ima Closet neyh..
lagi pon kebanyakkan barang yang dijual adalah free postage.. so bile-bile mase jer korang boleh order dekat Dya Ima Closet..

oke.. kalau sesiape yang terase berminat nak order lens.. so boleh lar kesini..
LENS COMEL
( lens dekat sini perghh ! memang comel-comel.. korang boleh lar nak usha-usha taw..)
kalau nak order jacket tok buah hati pon boleh..
hah tekan sini
SMART JACKET
(Jacket-jacket dye pon semua nampak smart. so tak rugi pon kalau korang order )
selain daripade lens.. korang boleh jugak order TUDUNG BAWAL DIAN.. sumpah comel !
nak order ape lagi? aha... korang nak order RING, BRACELET, CARDIGAN, NECKLACE.. ?
hah jawapan nye dekat Dya Ima Closet lar.. Just PM and bagitaw korang nak order ape..
senang bukan ?

oke.. si PENDEK aini penat dah nak membebel-bebel dekat sini.. so ape lagi.. jum shopping ON9 sekarang..
saranghaeyo..
so, Si PENDEK aini tag dekat si comel adik lea