takda tajuk. angpa pikiq larh sendiri



haaloo readers..
sory dha lame tak berupdate belog neyh..
biase lar.. tengah nebes nak tengok result lagi..
dan ade masalah-masalah dunia yang same waktu dengannya..

orang cakap " adatlah kan bercinta. kalau tak bergadoh.. berselisih faham, tu tak cinta nama nye'

tapi kalau dah always gadohgadoh.. tumbok dinding, hantuk kepala dekat lantai,
ape celop??

okeyh takde tempat lain yang si PENDEK aini boleh mengadu.. hanya dekat belog jer boleh nak luahkan ape saje yang terpendam kan. kan..
si PENDEK aini bukan ape.. terasa larh jugak kan..

dekat Facebook tu tak payah cakap lar.. beriban-riban post si PENDEK aini yang sedih..
hope bile post dekat facebook tu dapat hilangkan perasaan sedih ni. walhal tak hilang pon...
 kalau kwan-kawan aini dah biase dah tngok si PENDEK aini bergadoh dekat facebook ker dekat mane-mane je larh.. bergadoh pasal 'OVERDOST tidoq'

pasaipa ?? pasai tidoq pon hang nak gadoh besaq macam orang gile meroyan
hang tak taw.. guwa sedih.. guwa terasaterasa duapuluhlimaribu kali..
waa bukan nak heboh-heboh yang waa lagi sakit hati kan.. tapi waa memang dah tak boleh nak tahan dengan bnda yang sama terjadi..
dari first kami kenal sampai sekarang.. nampak ja bahagia.. tapi sebenarnya ade pertelingkahan..
cuma taknak chegita ja.. satsatsat.. ney waa nak tnya.. kalu angpa semua kena laguneyh..
ape perasaan angpa??

cube angpa bayangkan... bayangkan.....
bayangkan...
tidoq tak sedar diri.. tidoq malam baru bangon.. dan time tu angpa perlukan pertolongan ka apa ka.. angpa contct depa.. tapi depa takdak respon pon.. ape perasaan angpa??
buat nya angpa perlukan pertlongan cemas...
contoh angpa kena kidnap ka.. accident ka.. waa bukan nak doakan benda tu jadik..
tapi angpa sendiri pon bulih pikiq nah..

cheq sedih ta.w. sedih tersngat sangat sedih.. cheq dah tak taw nak buat lagu mana lagi.. cheq nak habaq kat orang pon.. bukan semua orang yang paham cheq.
hati cheq dah penat dah nak hadapi ney semua.. cheq dah banyak kali cube terima kekurangan depa. tapi depa wat tataw jugak.. cheq mmpu cakap yang cheq dah tak sanggop lagi dah nak sakit hati merana hati makan peparu pedal hati...
neyh je larh yang cheq nak kongsi gelap dgn angpa semua noh..
satgi kalau cheq ade mud cheq update balik noh.. papaiss