Kembali seperti biase


Haloo peps ! haloo readers..
dah lame si PENDEK aini ta hapdet belog kan? rindu kan? kangen kan?
OH stop ! saya sangat terharu bile korang cakap korang rindu si PENDEK aini..
(meleleh hingus ke lantai)
sobsobsob..

Hari ini.. ini dan ini.. kami sebagai stodent haruslahwajib turun rokol..
wake up pagi-II kena turun pegi ladang.. opcos seronok sebab dapat cuci mata tengok junior.. auwauw.. gatal ! dush dush !

sebagai senior dalam DPIM.. ececechh terserlah kepoyoan kebajetan saya disini yek..
ad aku kesah? haha
first turun ladang memang lar kan liat sikit nak bagon pagi-II
kawan-II kejut pon sanggop tarik selimut balik dan sambung tido mimpi indah-II jumpa prince kite kat dalam dream tu.. hui... seronok nye..
tapi apakan daya.. kena gak bangon dan menerusakan kehidupan sebagai stodent seperti biase..
ok redho.. :) ok itu sahaja pada hari ini. lain kali datang lagi anda akan dapat lolipop.. :)
tengkiu...

1 comments:

miss kk said...

jom join!

http://sweetmisskk.blogspot.com/2012/06/mega-tech-giveaway-by-mizzsninie-cikmun.html

Hadiah :
* Sebuah MP3 Player
* Sebuah Phone Samsung
* Sebuah Kamera Lomo
* Button Badge K-pop
* Inner Neck
* 30 Bloglist Selama Sebulan
* 10 Banner