Fulamak ! nebes !

Haloo pepss ! semalam ade bukak twitter..
tengok dekat new follower si PENDEK aini..
korang taw ape yang FUlamak ! tibe-II nebes macam orang kena strok tahap cipan empatbelas tu?
haa.. jeng jeng jeng !
DR FAZLEY follow si PENDEK aini dekat twitter ! bapak suwitt ouh !
rase macam artis-II fofular di abad ini !
gedebuk ! aduh !
udeh-II lar tu aini duk khayal nye ! perahsantan !

Tetapi disebabkan kemalasan merajai diriku yang begitu lemah ini ! so baru pagi ni baru teringin nak publish post ! kuing kuing !

korang taw kan DR FAZLEY ! alah ! yang hensem-II tu ! eh tak !
dia tak penah pon berniaga nasi kerabu kat simpang empat tu ! korang salah ni..
alah ni DR FAZLEY yang macho ! kalau perempuan tengok sambil jalan mesty terlanggar tiang.. oke aku tipe jek !

hehe.. tak pernah ade artis retis yang follow si PENDEK aini kat twitter taw !
sedih sob sob sob ! kalau yang follow pon tu ha ! makcik yang jual karipap. makcik yang jual nasi lemak RM1.00 tu.. murah kan.. :D
lepas tu pakcik yang selalu pergi masjid tu.. :)
wah pakcik saya nak jadik menantu pakcik !

ha ! kalau korang tak caye meh sini tengok sini .. ade bukti !
korang ade ker? hahaha..

mule-II tu ingat DR FAZLEY yang tiruan punye. biase lar zaman moden sekarang ni dah banyak sangat fakers-fuckerss yang cube tok jadik orang lain ni..
chill beb ! jadik lar diri sendiri.. tak payah duk gatai+gedik = gile
nak jadi fakers !
oke ! hah ! korang -II ape lagi jum lar follow si PENDEK aini kat twitter.. :P
tibe-II nak market kat sini ! ape ku kesah ! sekali sekala nak jadik retis macam najwa latip ! aku ade.. kau ade ker? hehe..
k papais alls..

4 comments:

Fendy said...

tahniah...bukan senang public figure nk folow...hehe

izz3.com said...

jelesssszzzz mak jemaaahhh :p

dollie_craft92 said...

@Fendy hehe.. takde larh.. :P

dollie_craft92 said...

@izz3.com haha.. mak jemah jeless? mak jemah takde ker? :P