SElamat hari raye !


haloo readers ! bile jari dah bersemangat tonyoh dashboard.. Bile ade secebis idea tok dihidangkan.
maka jemari kontot ni mule mencipta satu entry yang agak luar biase. !
hahaha. ape yang si pENDEK aini ni merepeks !
maklum lar dah lame dah tak berblog walking. Dah lame dah tak buat entry dekat blog ni. sawan pun datang alr segala saka yanga ade ni pon mula lar memberontak. dengan rakusnya..
nak jugak buat entry hari ni.
mesti korang pon dah malas nak singgah sini dah sebab takde entry yang terbaru..
ye ye ye.. SI PENDEK aini nak buat entry lar ni..

OK stop ! pendahuluan yang agak hiperbola..
hahaha..
back to the entry.. 'selamat hari raya'
eh pehal minah ni puase pon belum habis lagi. tibe-II dah nak publish entry pasal hari raye..
lekk lekk.. takmo sentap lebih mak jemah ! cik sameon..
SI PENDEK aini saje je nak publish ni sbb dengan berbekal semangat nak hapdet belog ni agak down ! mesti tunggu dah habis raya sebulan, raye pon dah nak habis mesti SI PENDEK aini baru nak publish. ! orang lain dah buat tajuk entry lain for the example :

19/ 10/ 2012

belog peah - ' hari ini saya mahu diet ! '
belog seman - 'putus cinta ? bunuh lar semut '
belog aku bukan kau - 'u jump i jump'
belog senah - ' cara-cara nak memasak rendang'
belog SI PENDEK aini - 'Selamat Hari Raya '
demmm.. =='
hahaha.. nampak tak permainan nya disitu.. Orang dah berzaman publish pasal raya.. Si PENDEK aini buat pandai jek.. Malas nak hambek taw.. haa hambek kau !
So tanpa melengahkan mase tanpa membasikan tajuk 'selamat hari raye ' hari ni terus SI PENDEK aini nak buat entry ni..
hahaha.. agak berbelit disini.. ade aku kesah ! ye ye ye takde sape nak kesah pong !

Tak menyempat mak jemah nak korek hidung.. Tibe-II dah ade tajuk ni dekat dashboard nye..
Tanpa sempat dolah nak bace doa untuk berbuka puasa ikot waktu korea dah tersedak tengok dashboard dia ade tajuk 'SELAMAT HARI RAYA '
Sape lar yang jakun sangat tak menyempat nak raye dah publish ! hahahaha..
si PENDEK aini lar ! sape lagi kan..
do i care ? demmm..

ok ok ok.. dah melalut yang terlalu over ni..
Sebelum nak raye tu si PENDEK AINI INgin memohon maaf segala kesalahan
semasa menaip entry yang agak menyentuh hati dan perasaan mak jemah sampai tersentap mak jemah tu.. sory lar ye..
si PENDEK AINI nak jugak jadik orang yang pertama dari yang duatigaempatlimaenampuluhribujuta orang ingin memohon maaf lagi sekali sekiranya terkasar bahasa or banyak menyemakkan dashboard korang dgn tajuk entry si PENDEK aini..
So to say en.. al-maklum lar saya kan blogger retis.. auw auw~
haha.. perasan empatpuluhsaat.. sambil kembangkempis kan idong yang agak lawa macam erra fazira ni. takmo jolos ye nok.. !
ok itu sahaja larh..

SELAMAT BERPUASE !
dan SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI
MAAF ZAHIR DAN BATIN !
sayang my followers ketats-ketats..

p/s : nak duit raye kad raye hantu raye, sile datang kerumah !
nantikan entry yang selepas ni dengan gambar dihari raye nanti.. :)




1 comments:

Cik Rongoks said...

selamat hari raya ! ^^